Het gezicht achter Viervoeterplek.nl

Jessica Gerritsen

Hallo, ik ben Jessica Gerritsen, 31 jaar en woon met mijn partner en twee dochters in Leusden. Mijn passie voor honden is altijd groot geweest. Geen wereld voor mij zonder deze heerlijke viervoeters, 100% onvoorwaardelijke liefde is wat je krijgt! Viervoeterplek.nl heb ik opgezet om zoveel mogelijk hondeneigenaren te kunnen helpen met hun vragen en problemen waar ze mee zitten.

Waarom ik specifiek voor de labrador heb gekozen? Ten eerste omdat het een fantastisch ras is! Een betrouwbaarder maatje voor het leven kan je je niet wensen. Ik spreek uit ervaring! Daarbij is het een enorm populair ras in Nederland. Door over de labrador te schrijven hoop ik een zo groot mogelijke hoeveelheid hondeneigenaren te kunnen helpen. Na 17 jaar ervaring met mijn honden, waarin ik veel cursussen en trainingen heb gevolgd deel ik deze kennis graag met jullie.

Door mijn passie verdiep ik mij nog elke dag in de hondenwereld. Ik wilde bij de aanschaf van mijn eerste hond bijvoorbeeld meer weten over het gedrag van honden. Iedereen weet, kwispelen betekend blijheid en grommen is een waarschuwing. Alleen ik wilde daar veel dieper op in gaan. Ondanks dat honden niet kunnen praten, vertellen ze ons ontzettend veel met hun lichaamstaal. Hierover heb ik een hoop geleerd op een hondenschool die daar veel meer aandacht aan besteden dan andere hondenscholen. Daarnaast heb ik er ook veel over gelezen. Het is zo waardevol en gaaf om je hond te kunnen ‘lezen’!

Elke week post ik nieuwe waardevolle content en producten in mijn blog. Mijn doel is door de juiste handvatten te geven, jij en je viervoeter de mooiste en leukste tijd samen zullen beleven!