Online puppycursus: versterk de band met je trouwe viervoeter!

Gemiddelde leestijd: 12 minuten
online puppycursus labrador puppy

Heb je een pup in huis gehaald, maar lijkt hij of zij (nog) niet te luisteren? Of heb je problemen met je hond, ondanks dat deze al een tijdje bij je is? Wil je dat je viervoeter beter gaat luisteren, maar weet je niet goed hoe? Weet dat het ook dan alsnog mogelijk is om hier mee aan de slag te gaan! Het is het makkelijkste om van jongs af aan een puppycursus te volgen omdat je pup nog afhankelijk is van jou. Met een goede start krijg je een gehoorzame en stabiele hond en versterk je de band met je trouwe viervoeter! Ook jij kan je hond laten luisteren, problemen oplossen en die soulmate band met elkaar ontwikkelen. Een puppycursus zorgt voor een respectvolle vriendschap tussen mens en hond. Een vriendschap voor het leven!

Voorkom ongehoorzaamheid, agressief gedrag en bouw aan en sterke band!

Veel hondenbaasjes vinden het lastig om toe te geven, maar lang niet iedereen heeft een gehoorzame hond. Dit kan zich op verschillende manieren uiten. Denk aan blaffen naar mensen of andere honden op straat, aan de lijn trekken, uitvallen naar andere honden, spullen stuk maken, en ga zo nog maar even door. Wanneer je start met de juist opvoeding is de kans groot dat dit voorkomen wordt. Heeft jouw pup wel al last van één of meer van de bovengenoemde voorbeelden? Dan ben je wellicht toe aan een nieuwe aanpak. Wat dacht je van een puppycursus om jouw viervoeter (opnieuw) op te voeden? Juist ook als je helemaal geen problemen hebt met je pup, maar gewoon een betere band wilt met je hond, is een puppycursus geschikt.

Online puppycursus of een puppycursus in de buurt: wat is beter?

In plaats van een puppycursus in de buurt te bezoeken, kun je een puppycursus online volgen. Veel hondeneigenaren geven daar de voorkeur aan, je hebt veel minder last van afleiding wat met een jonge pup erg prettig is. Ook wanneer je pup bijvoorbeeld probleemgedrag vertoont, brengt dit toch wat onzekerheid of schaamte met zich mee. Een online puppycursus is in dat geval een laagdrempelige oplossing die veiliger aanvoelt.

Alles wat je leert kun je direct toepassen in de praktijk, in je eigen vertrouwde omgeving. Lukt het niet meteen, dan hoef je je niet opgelaten te voelen ten opzichte van andere cursisten. Er is immers niemand die naar je kijkt tijdens een online puppycursus. Lekker op je eigen gemak, met z’n tweetjes of met de rest van het gezin. En door zoveel aandacht aan je hond te besteden, wordt jullie band vanzelf hechter. Misschien nog wel hechter dan tijdens een puppycursus in de buurt, omdat er dus zoveel minder afleiding is voor je pup.

online puppycursus labrador

Online puppycursus voordelen: dit levert het je op!

Ben je benieuwd naar de online puppycursus voordelen voor jou en je hond? Ik heb ze voor je op een rijtje gezet:

✅ Een online puppycursus is gemakkelijker te volgen dan een puppycursus in de buurt (geen vaste dag/tijdstip);

✅ Een online puppycursus is niet zo duur;

✅ Het zorgt voor een hechtere band met je hond en voor een vriendschap voor het leven;

✅ Dankzij een online puppycursus leer je je hond wat goed en fout is;

✅ Het puppytraining schema is heel leerzaam en leuk voor je hond;

✅ Je leert het gedrag van je hond beter kennen door een puppycursus te volgen;

✅ Je bent actiever betrokken bij de algehele ontwikkeling van je hond;

✅ Bij een puppycursus in de buurt voel je je misschien ongemakkelijk, maar online is dat veel minder snel het geval.

Online puppycursus van Van Maanen en Loca

Deze website zou geen Viervoeterplek.nl heten, als ik je niet zou kunnen vertellen waar je het beste een online puppycursus kunt volgen. Daarom vertel ik je graag over de online puppycursus van Van Maanen en Loca. Loca staat niet voor ‘gek’, zoals je in het Spaans zou denken. Het is de afkorting voor Leerzaam, Ontspannen, Creatief en Actief. Bij deze puppycursus is de aanpak persoonlijk, omdat elke hond nu eenmaal anders is. De Loca methode is hierbij heel succesvol en helpt je totdat een bepaald probleem helemaal opgelost is. Voorkomen is natuurlijk nog beter dan genezen. Dankzij deze puppycursus maak jij van je pup een trouwe welgemanierde hond die een echte allemansvriend wordt.

Over het aanbod online cursussen

Van Maanen en Loca biedt verschillende cursussen aan voor jou en je hond. Denk hierbij aan een puppy training, een cursus voor een nieuwe start voor puberende honden of een stapje vooruit als volwassen hond om nog nét even sterker te worden als team. Deze duren alle drie 16 weken. Er zijn ook meer specifieke online puppycursussen beschikbaar die gericht zijn op bezoek ontvangen, reactief gedrag of trekken aan de lijn. Snuffel gerust even rond tussen het aanbod op de website, want er is nog veel meer mogelijk.

Puppycursus kosten: is een online puppycursus duur?

Waar een puppycursus in de buurt op locatie nogal prijzig kan zijn, is een online puppycursus bij Van Maanen en Loca dat niet. De puppycursus kosten verschillen per cursus, maar liggen gemiddeld tussen de €50 en €150. Als je je bedenkt wat je daar voor waarde voor terugkrijgt, is het de investering zeker waard. Ik kan je een puppycursus daarom zeker aanraden, of je nu gaat voor een online puppycursus of een puppycursus in de buurt.

Gratis 4 extra bonussen bovenop de training.

Ben jij er klaar voor om lekker van start te gaan met je lieve viervoeter? Nu een tijdelijke actie waarbij je 4 extra bonussen ontvangt bij aanschaf van de online puppycursus! Zo kun je een nog betere start maken, versterk je de band met je hond én krijgen jullie meer begrip voor elkaar. Ook leer je direct wat je voortaan anders kunt doen bij situaties die nu misschien niet zo lekker lopen. Echt een aanrader voor elk hondenbaasje!

De 4 bonussen op een rij;

  • Bonus #1: Zindelijkheidstraining pup – Masterclass
  • Bonus #2: Socialisatie training pup – Materclass
  • Bonus #3: Puppy bijten afleren – Masterclass
  • Bonus #4: Het 3 gangen trainingsmenu’s t.w.v. €37,- er GRATIS bij

Hoe meer actie jij onderneemt, des te beter de band voor jou en je hond zal worden. Dat weet ik zeker! Ik kan het belang van een puppycursus daarom niet genoeg benadrukken. Het is eigenlijk de standaardopvoeding die elke hond nodig heeft. Alleen niet elk baasje is zich hier bewust van. Hopelijk verandert jouw kijk hierop in elk geval en kun je de kennis die je opdoet middels een online puppycursus ook delen met de mensen om je heen!

online puppycursus labrador

Online puppycursus ervaringen van anderen

Ben je benieuwd naar hoe andere mensen de online puppycursus en het e-book van Van Maanen en Loca ervaren? Hoog tijd voor een puppycursus review, zodat je er een beter beeld van krijgt. Ik begin met de puppycursus review van Tim. Hij heeft met het volgen van de online puppycursus toch wat foutjes ontdekt die er in de loop van de tijd ingeslopen zijn. “Nu ik die foutjes herken en ik mij er bewust van ben, kan ik er actief mee aan de slag.” Ook heeft hij veel gehad aan het e-book ‘leesvoutjes’ die je gratis kunt dowloaden. Van al deze lessen plukt zijn hond Boris er ook de vruchten van, want hun band is nu veel sterker en fijner geworden.

Ook Anniek en haar hond Pam zijn blij met de tips uit de online puppycursus die zij gevolgd hebben. “Ik vind het leuk dat ik nu kan uitleggen aan anderen waarom dingen wel of niet goed zijn om te doen. Ik ben er echt veel wijzer door geworden.”

Meest gestelde vragen over een online puppycursus

Heb je nog vragen over een puppycursus of online puppycursus? Ik heb de meest gestelde vragen al voor je uitgelicht. Staat jouw vraag er niet tussen? Laat dan gerust een reactie achter. Ik kom dan zo snel mogelijk bij je terug.

1. Is de online puppycursus alleen voor jonge pups bedoeld?

Nee, het online puppycursus aanbod op deze website is geschikt voor jonge pups, maar ook voor honden van een andere leeftijd. Bovendien zijn de puppycursussen geschikt voor elk ras, formaat en type hond. Elke hond kan dus meedoen!

2. Door wie is deze online puppycursus ontwikkeld?

Ben je benieuwd naar het brein (of de breinen) achter jouw favoriete online puppycursus? Minna en Eline maken de praktische online puppycursussen, omdat zij weten hoe waardevol dit is. Geen uitdaging is voor hen te gek, vandaar ook het brede aanbod aan cursussen. Dankzij hun unieke Loca methode krijgen zij elke hond (weer) in het gareel.

3. Vanaf wanneer puppycursus volgen?

Mensen vragen zich vaak af ‘vanaf wanneer puppycursus volgen?’ of ‘wanneer beginnen met puppycursus?’ In principe maakt de puppycursus leeftijd niet perse heel veel uit. Het mooiste is wel echt om te beginnen wanneer je pup nog heel jong is, meestal rond de 8 en 10 weken (vanaf het moment dat de pup in huis is), maar zo’n cursus heeft ook zin wanneer hij al een tijdje bij je woont, of al wat ouder is maar de goede basisopvoeding heeft gemist. Zoals je hierboven kon lezen is het aanbod aan online cursussen gericht op elke hond en elk probleem.

4. Kan ik een puppycursus online gratis doen?

Wanneer een puppycursus je te duur is, kun je ook een puppycursus online gratis volgen. Het gratis e-book met de 13 meeste gemaakte fouten door hondenbezitters is niet alleen een puppytraining schema, maar ook een training voor jezelf. Je leert namelijk wat je fout doet en hoe je dit voortaan beter kunt aanpakken. Je kunt het e-book hier downloaden, zodat je direct aan de slag kunt. Zo lees je je alvast goed in voor elke puppycursus die nog komen gaat. En je hoeft er niet voor naar een puppycursus in de buurt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *