Een hondentaart voor je labrador?

Speciaal voor honden en ook nog eens 100% natuurlijk!

Gemiddelde leestijd: 5 minuten
honden cupcakes

Is het tijd voor een feestje? Misschien wil jij je labrador pup feestelijk verwelkomen. Of is het de verjaardag van je lieve viervoeter. Waar feest is, hoort taart bij! Wat dacht je van een hondentaart voor je labrador!

De meeste honden liefhebbers hebben een heleboel over voor hun viervoeters. Het is niet gauw te gek! Als je nagaat hoeveel onvoorwaardelijke liefde je krijgt van je labrador, dan kan toch eigenlijk niks daar aan tippen? Nou gaat een groot deel van de liefde bij een labrador door de maag! Dus bij een feestelijke gelegenheid, scoor je natuurlijk mega bij je labrador met zo’n speciale hondentaart!

Waar vind je een goede hondentaart?

Wat is er nou leuker dan je labrador op en top verwennen met lekkers! Natuurlijk doe je dit niet enkel bij bijzondere gelegenheden. Je bent elke dag lief en leuk voor je trouwe viervoeter. Wanneer er toch iets bijzonders is, is het wel erg leuk om net wat extra’s te geven!

Je kan er voor kiezen je labrador een echte taart of cake voor te schotelen. Alleen hoe gezond is dat? En in hoeverre krijgt jouw labrador misschien buikpijn of last van zijn darmen. Als je nou praat over een lik van de slagroom, of een klein hapje van je stuk taart, dan is het zo mega spannend nog niet. Veel leuker is als je jouw labrador veel meer kan geven dan dat ene likje slagroom of mini stukje taart!

Een echte hondentaart voor je labrador? Dan ben je bij Doggi.nl aan het juiste adres! Wauw, die maken er letterlijk een feestje van! Prachtige hondentaarten helemaal naar wens gemaakt. Je kan zelf kiezen wat je op de taart wilt hebben, in verschillende vormen en kleuren. Bijvoorbeeld een tekst met de naam en leeftijd van je labrador als die jarig is! Of als je labrador als nieuwe bewoner bij jullie komt het woordje “welkom” met de naam erbij. Of je geeft het als traktatie op dierendag. Of misschien heb je zelf geen hond en geef je dit als cadeau aan een viervoeter. Je kunt van alles bedenken!

bruine labrador met hondentaart

Je kan qua taart kiezen voor een ronde vorm, maar ook in de vorm van en bot of een hart. Ze hebben zelfs nog meer dan alleen taarten. Je kan ook kiezen voor kleinere cupcakes of donuts, te gek toch! Ze hebben zelfs de keuze uit een taart die glutenvrij is!

Bij Doggi.nl wordt alles handgemaakt en komt dagelijks vers uit eigen bakkerij. Met veel liefde en creativiteit gemaakt en dat zie je! De ingrediënten die worden gebruikt zijn 100% natuurlijk. Er wordt gewerkt met groente, vlees en fruit, maar net waar je voor kiest. Hierdoor is het ook nog eens gezond!

Mocht je de traktatie in delen willen geven, alles is zo’n 5 tot 7 dagen houdbaar in de koelkast. Wil je het echt wat langer bewaren, dan kan je het zelf tot 6 maanden gewoon invriezen! Echter is het veel te lekker en zal het hoogst waarschijnlijk tot de laatste kruimel worden opgesmikkelt!

Om het allemaal extra feestelijk te maken kan je onder andere ook nog feesthoedjes, ballonnen en cijferkaarsjes erbij bestellen. Feestfestijn compleet!

Een aantal reviews van klanten

review doggi
review doggi
review doggi

Wil jij zo’n fantastische traktatie voor je labrador bemachtigen?

Via de knop hieronder kom je bij de taarten, cupcakes, donuts  en feestartikelen!

Ga Naar De Hondentaarten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *